RETURNERING OG OMBYTNING

Vi ved, at det kan være en udfordring at handle, når du kun har mulighed for at se varen på billeder. Hos os har du derfor altid 14 dages fuld retur ret på dit køb, og vi har gjort det nemt, hurtigt og billigt at ombytte eller returnere dit køb.

DET SKAL VÆRE NEMT

Når du handler hos os, sender vi en returlabel med din pakke.
Bruger du denne returlabel til at returnere din vare, så fratrækker vi kr. 49,- på din ordre og sender dine penge retur, så snart vi modtager pakken retur – inden for 1-2 dage.

Med vores returlabel er din pakke forsikret og kan spores med Track & Trace.

Køb en fragtlabel hos posthuset
Du kan selvfølgelig også købe en fragtlabel ved dit nærmeste posthus i stedet for hos os. Men du skal være opmærksom på, at vi ikke afhenter returpakker i pakkeshops. Returpakken skal sendes direkte til vores adresse: Valorevej 67, 4130 Viby Sjælland

Returnering eller ombytning
Det er vigtigt, at din vare bliver leveret i samme stand som ved modtagelsen. Desuden skal al original emballage medfølge.
Ønsker du at ombytte en vare til en anden, skal du blot notere på retursedel, hvad du ønsker at ombytte din vare til. Du kan også maile eller ringe til os, så vi ved, hvad vi skal ligge til side til dig, indtil vi modtager din returpakke.

Returnerings- og ombytningsguide
1) På den medfølgende retur seddel skal du skrive dit ordrenummer.

2) Pak varen forsvarlig ind.

3) Bruger du den medsendte returlabel, så fratrækker vi kr. 49,- fra din ordre.

4) Så snart vi har modtaget varen, sender vi en bekræftelse på mail til dig.

Husk, at du selvfølgelig også altid er velkommen til at returnere eller bytte dit køb på vores adresse.