Om

Handbag

Mit navn er Camilla og jeg har oprettet denne webshop, idet jeg for nogle år siden havde købt halssmykket ”Måne Ansigt” i Thailand. Da disse ansigter for mig er helt specielle, havde jeg lavet en aftale med mig selv om, at hvis jeg fandt forhandleren af disse smukke smykker, så ville jeg være nød til at importere smykkerne til Danmark – og dermed også oprette en webshop. Dermed denne webshop, flere år efter mit første køb af smykket.

Ligeledes så har jeg købt tasken på billedet til venstre på en rejse. Da min mor forelskede sig i min tasken, gav jeg min indkøbte taske til min mor.  Igen var jeg nød til at finde forhandleren af tasken, hvilke som du kan se lykkedes mig. Jeg er sikker på at der kommer flere varer til senere – og alle varer vil med sikkerhed være varer som jeg har en passion omkring.

Jeg er bl.a. uddannet og certificeret Stylecoach på Stylewise Academy, ved Tini Owild, og ved at det er detaljerne som hjælper dig med at udtrykke din personlige stil. Jeg brænder for at hjælpe kvinder med at blive en endnu bedre udgave af sig selv. De produkt du finder i min webshop kan bl.a. hjælpe dig med de små detaljer, som gør en forskel.

Alle produkter er håndlavet og dermed vil der ikke være 2 ens produkter. Tasker, bælter og smykker vil blive leveret i sorte velour poser.

Jeg vil gøre mit bedste, for at give dig en god oplevelse med Made by Smiles.

Kærlig hilsen
Camilla

img_1395.jpg