Om

Hej og velkommen til min hjemmeside!

Mit navn er Camilla. Jeg købt for nogle år siden halssmykket ”Måneansigt” i Thailand. Jeg fandt den originale forhandler af smykkerne på Bali og måtte straks importere smykkerne til Danmark. Så vidt jeg er orienteret, så er jeg eneforhandler af smykkerne i Danmark.

Da jeg elsker accessories og ved hvad det kan gøre for at fremhæve vores personlighed, sælger jeg også de smukke håndlavet tasker fra Indien. Alle tasker er i øvrigt lavet af genbrugslæder.

Jeg er bl.a. uddannet og certificeret Stylecoach på Stylewise Academy, ved Tini Owild, og ved at det er detaljerne som hjælper dig med at udtrykke din personlige stil. Jeg brænder for at hjælpe kvinder med at blive en endnu bedre udgave af sig selv. Tøj og personlig stil, kan løft os til uandede højder og give os følelsen af at føle os godt tilpas. Jeg ville elske, hvis jeg kunne gøre en forskel for dig. Derfor er jeg blandt andet i gang med at lave youtube videoer, som jeg håber kan hjælpe dig til at have det lidt sjovere med dit klædeskab.

Alle produkter er håndlavet og dermed vil der ikke være 2 ens produkter.

Jeg vil gøre mit bedste, for at give dig en god oplevelse med Made by Smiles.

Kærligst,
Camilla

Believe you can….and you are halfway there!” af  Theodore Roosevelt